Общи

Status
Not open for further replies.

Миленски

Аминистратор
Екип
Активност

338%

Капацитет

100%

Присъединил/а се на
13 Sep 2021
Отговори
669
Reaction score
4
Points
18
Възраст
35
Location
България
Уебсайт
blagodariati.com
Бронзови Монети
100,016,213. BRO
Зодиакален знак:
Дева
Хубаво е да ги преглеждате от време на време!
ПРЕГЛЕД НА ФОРУМА :
Основната цел на този форум е да споделя нещата с хора в нужда (особено за уебмастъри) по удобен начин. Можете да изтегляте различни видове скриптове, софтуер за форуми, теми, плъгини и много други. Можете също така да обсъдите свързани въпроси или да обърнете внимание на притесненията на други хора по конкретни теми.

Така че, ако все още не сте се регистрирали, регистрирайте се сега и станете част от семейството. ☕

ЗАЩО BlagodariaTi.com Е РАЗЛИЧЕН ОТ ДРУГИТЕ ФОРУМИ :
Въпреки че има много уебсайтове / форуми, споделящи скриптове, добавки и други, Aрхивът се откроява от тях по следните причини:

 1. Няма ограничения за изтегляне на ресурси.
 2. Почти всички ресурси са напълно недокоснати / без вируси.
 3. Членове на общността винаги активно си помагат.
 4. Категоризирани подфоруми по различни теми.

Сега, за да се направи общност, която работи чудесно, трябва да има някои правила и условия, които да се спазват.

Общи условия

1. Администрация
1.1. Администраторът е ВИНАГИ прав.​
1.2.Не спорете с администратор, особено ако сте виновни .​
1.3. Всичко, което администраторът прави, е в полза на общността .​
1.4.Админа не обича всезнайковци!​
1.5. Администраторът не се интересува дали можете или не можете да пишете или четете.​
1.6. Администраторът не се интересува дали ви харесва или не.​

2. Кирилица
2.1. Писането на кирилица е задължително.​

3. Ресурси
3.1. Всички ресурси са тествани преди да бъдат качени тук.
3.2. Всички ресурси са предоставени само за тестване / обучение. Ако даден ресурс ви е полезен, би било добре да го закупите от собственика му .​
3.3. НЕ СПОДЕЛЯЙТЕ НИКЪДЕ РЕСУРСИТЕ, КОИТО СТЕ ВЗЕЛИ ОТ ТУК !!! Ако ви хвана, няма да се говори и ще бъдете лишени от достъп до форума !​

4. Превод на Български.
4.1. Пълен превод ще бъде направен лека по - лека.​
4.2. Може да си дам зор за пълен превод единствено и само ако форума стане популярен(под популярян разбирайте 5000 посещения дневно от реални потребители).​
4.3. Докато събитието от точка 4.2 не се случи, ще се задоволите със сегашния превод и е препоръчително да се въоръжите с търпение.​

5. За да останете във форума е нужно да сте/да направите:
5.1.Да качите аватар и банер на профилната си страница.​
5.2.Да се представите с няколко думи за себе си в категорията Да се запознаем.​
5.3.Да сте активни членове на форума, споделяйте, коментирайте, пишете теми, качвайте ресурси, имате поне десетина варианта чрез които да сте полезни на общноста, и тя да е полезна на вас.​
5.4.Времето на неактивност преди изтриване/блокиране на профила ви се определя по мое лично осмотрение, което означава, че всеки път ще е различно!​
5.5. Точка 5 не важи за потребилите с златен абонамент.​

ФОРУМНИ УСЛОВИЯ

 1. Пишете само на български език; структурата на темите трябва да изглежда добре с подходяща картина (ако се изисква), описание и друга необходима информация. Не изглеждайте така, все едно го е написало дете в детска градина.
 2. Ако искате да печелите пари чрез споделяне, можете да използвате само един рекламен слой (тип генератор на къси връзки), но имайте предвид, че не трябва да има втори рекламен слой и връзката трябва да е валидна с действително съдържание зад него. Ако ви хванат в нарушение, акаунтът ви ще бъде окончателно забранен.
 3. Не споделяйте връзки за изтегляне, които осигуряват ограничена скорост / изискват премиум акаунти за изтегляне. Препоръчителните хостове за качване са Google Drive, Upload.ee, Mega.nz или други, които не ограничават скоростта на изтегляне.
 4. Докато споделяте лицензи / премиум акаунти / записи / кодове за покупка и т.н., използвайте опцията „... Вмъкване - Спойлер“, но се уверете, че това не нарушава авторските права.
 5. Не се дръжте неправилно с който и да е член на общността / модератора, никога не използвайте обидни думи.
 6. Цялото съдържание, което публикувате, качвате или предоставяте по друг начин във форума, може да бъде видяно от служителите. Цялото съдържание, което изпращате или качвате, може да бъде изпратено до услуги за проверка на трети страни (включително, но не само, антиспам услуги). Не публикувайте съдържание, което смятате за частно или поверително.
 7. Съгласявате се да не използвате форума за публикуване или връзка към каквото и да е съдържание, което е клеветническо, религиозно, обидно, омразно, ругатни, заплахи, спам или подобен спам, който може да обиди, съдържа хакерство, всякакви пукнатини / кръпки (Пример: прозорци на Windows / MAC , кръпки и др., а също така включва неща като Chrome Extensions). Също така операционните системи, които нарушават авторските права на Google, пиратско, непълноценно или нецензурно съдържание, съдържат лична информация на други, насърчават незаконна дейност или нарушават законите. Вие сте единствено отговорни за съдържанието и щетите, произтичащи от това съдържание или вашето поведение.
 8. Ние можем да премахнем или модифицираме всяко съдържание, изпратено по всяко време, със или без причина, със или без предизвестие. Исканията за премахване или модифициране на съдържанието ще бъдат направени по наше собствено усмотрение. Ние можем да прекратим достъпа ви до форума по всяко време, със или без причина, със или без предизвестие.
 9. Никога не спамете; този форум не е място за популяризиране на вашия блог / уебсайт / форум нито пряко, нито косвено. Запазете основното съдържание на публикацията си само в този форум (Може да поставим временна или постоянна забрана в зависимост от нивото на спам).
 10. Не публикувайте нищо, което е / е 100% идентично / същото със съществуващо съдържание. Така че, преди да публикувате, по-добре ТЪРСЕТЕ, за да видите дали съдържанието вече е налично или не. Това условие не се отнася за текущи бисквитки с изтекла валидност, акаунти, данни за влизане или остарели елементи 100% дублирани публикации, базирани на съдържание, ще бъдат премахнати.
 11. Не публикувайте никакви връзки към уебсайтове, форуми, блогове на трети страни (warez, пукнатини / кръпки въз основа на пиратско съдържание), особено такъв, който изисква регистрация. Това правило не се отнася за форума за преглед на сайта.
 12. Всяка секция на форума може да има допълнителни правила; моля, погледнете в залепващото съдържание или съобщение.
 13. Пазете се от създаване на дублиращи се акаунти за допълнителни предимства, многократно присъединяване към промоция / разпространение, самореклама чрез увеличаване на репутацията (харесвания, положителни отзиви за собствени продукти / нишки / услуги, дискусия между мен за увеличаване на броя публикации) и др.) . Ако открием такива, вторичните или незадължителните акаунти могат да бъдат деактивирани с предупреждение за притежателя на основния акаунт.
 14. В случай на нарушение на правилата, членът ще бъде предупреден първо с 5 точки . Ако членът достигне 10 точки (2 пъти), акаунтът му ще бъде деактивиран за постоянно. Този термин (2 пъти) може да не се отнася за онези членове, които са се присъединили към форума наскоро (преди няколко минути / часа), или това е първата им публикация, започваща със спам, промоция или някое от горепосочените нарушения). В такива случаи членовете могат незабавно да получат постоянен BAS.
 15. Публикуването / споделянето на партньорска / реферална връзка ще се разглежда само ако AFF / REF. Идентификационният номер е необходим за получаване на офертата / продукта / услугата (напр .: само партньорска връзка ще даде на купувача по-ниска / намалена цена от обичайната цена или е необходима само тази препратка, за да се присъедини към уебсайт / разработчик.
Заявки

Заявки за какъвто и да е тип ресурс се подават единствено и само в подкатегорията ЗАЯВКИ намираща в първата категория на форума.


Изисквания и правила за подаване на заявки.
1. Опишете подробно това което искате да намерим за вас.
2. Добавете линк към въпросния ресурс(задължително е защото това ще улесни и забърза намирането му).
3. Може да нямаме възможност веднага да добавим въпросния ресурс във форума,тогава не спамете и не нахалствайте, а се съобразете с това, че и ние сме хора като всички останали и ходим на работа.
4. Ако имаме възможност, ще закупим въпросния ресурс и ще го добавим във форума(повтарям АКО ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ).Запазвам си правото да променям, редактирам, добавям и премахвам правила без да ви уведомявам за това. И в този ред на мисли и слова, хвърляйте по едно око от време на време!
 
Източник
от Екипа
Последна редакция:
Status
Not open for further replies.

Top Отдолу