Карди Би с невиждан подарък за рождения си ден (ВИДЕО)

Скорпионка

Главен Модератор
Екип
Редактор
Активност

254%

Капацитет

98%

Присъединил/а се на
13 Sep 2021
Отговори
316
Reaction score
3
Points
18
Бронзови Монети
100,010,970. BRO
kardi-bi-s-nevijdan-podarak-za-rojdenia-si-den-video-1.jpg

Карди Би добавя още една придобивка към списъка си от недвижими имоти благодарение на своя съпруг - рапъра Офсет, пише People.

Във вторник тя разкри, че съпругът ѝ, от когото има 3-годишната дъщеря и 1-месечен син, ѝ е подарил имение за рождения ден.

Публикувайки виртуална обиколка на новата си къща, Карди написа в своя Instagram профил "Любов моя".

"Казах на Сет, че наистина искам да инвестирам в имоти под наем в ДР и други страни от Карибите (тъй като хората почиват през цялата година на тези места), но имах чувството, че той не е съгласен с мен и предпочита да влагам пари другаде, продължи тя. "Е, сгреших ."

View this post on Instagram
Публикация, споделена от Cardi B (@iamcardib)


Според видеото имотът разполага с шест спални и седем бани. С изглед към океана и инфинити басейн в задния двор, масивното имение включва и отделно студио.

"Просто не мога да повярвам на това! Беше толкова невероятно за мен", написа Карди Би в съобщение до Офсет. "От една страна, аз съм толкова щастлива, че всъщност наистина ме слушаше, а не просто се усмихваше и кимаше с глава, за да мога да спра да ти говоря за това".

"Ти и баща ми сте най-важните мъже в живота ми и ме прави толкова щастлива, че вие сте близки и имате своя собствена връзка", споделя Карди.

Носителката на "Грами" добави: "Много ви обичам ️ и нямам търпение този махмурлук да отмине, за да ти покажа пълната си благодарност."

View this post on Instagram
Публикация, споделена от Cardi B (@iamcardib)

Източник: Fakti.bg
 

Top Отдолу