Table Notes MOD APK 128 (Unlocked)

Table Notes MOD APK 128 (Unlocked) v128.0

No permission to download
През повечето време воденето на бележки на мобилните ви устройства със сигурност е чудесен начин да следите вашите задачи, работни потоци и събрани данни. Но понякога откривате, че празните ви страници с редактируеми бележки може да не са толкова удобни и достъпни при въвеждане на определени типове данни. В резултат на това може да искате нещо, което е по -модерно и удобно.

И като говорим за това, много от вас биха искали да се насладят на бележките в електронната таблица с много по -добър метод за въвеждане на данни. Тук можете да изберете да въведете данни с помощта на формуляри с наличните бележки по таблицата. Използвайте наличната електронна таблица, когато се опитвате да добавите удобния за мобилни устройства изглед към която и да е част от избраните данни.

Научете повече за това интересно мобилно приложение от Solution Developers с нашите задълбочени прегледи.

Какво прави?

Ако сте свикнали с документите за проучвания, технически листове с данни, каталози на продукти, отчети от бази данни и много други документи с електронни таблици, със сигурност ще откриете, че табличните бележки са чудесен инструмент за използване. Тук можете да имате достъп до вашата цифрова бележка и не се колебайте да използвате нейните налични функции, за да вмъкнете избрани данни.

С дизайна на електронни таблици и удобните за офиса приложения, приложението е изключително ефективно при въвеждане на вашите данни в различни категории и сегменти. И в същото време добавените функции и функции в Table Notes също ще направят преживяванията ви в приложението по-интуитивни и удобни. И най -важното, ще откриете, че работи добре с други често срещани файлови формати като PDF, Excel и много други. Всичко това ще направи Table Notes изключително мощна и способна на всяко от вашите мобилни устройства.

Екран за бележки по таблицата 0
Екран за бележки към таблицата 1
Екран за бележки към таблицата 2

Изисквания

За да позволите на потребителите на Android да се насладят на преживяванията си в приложението с Table Notes, всичко, от което се нуждаете, е да изтеглите безплатното приложение в Google Play Store . Чувствайте се свободни да го вземете и да започнете да се наслаждавате на много налични функции от приложението, които биха направили вашето улесняване на воденето на бележки и въвеждането на данни.

От друга страна, вълнуващото мобилно приложение от Table Notes също изисква да плащате за определени покупки в приложението, ако искате да му се насладите максимално. И най -важното е, че има определени разрешения за достъп и системни изисквания, които ще трябва да изпълните, за да се насладите максимално на табличните бележки.

Те включват вашето хранилище и достъп до интернет от вашите устройства с Android, заедно с други разрешения за хардуер. И най -важното, уверете се, че използвате приложението на устройствата си с Android с най -новата версия на фърмуера. Това ще гарантира съвместимостта му с всичките ви функции в приложението, което ще направи приложението по-способно.

Страхотни функции

Ето всички вълнуващи функции, които приложението може да предложи:

Опростени опции за въвеждане на данни

Като начало потребителите на Android в Table Notes могат да използват вълнуващото мобилно приложение, за да им позволят лесно да въвеждат каквито и да е данни от системата. Тук можете да избирате между множество опции за данни с наличните снимки, аудио файлове, подписи, чертежи, адрес на Google Map, телефонен номер, дата и час, квадратче за отметка, персонализирани формули и много други опции. Всичко това би трябвало да ви улесни свободно да персонализирате въвеждането на данни.

Екран за бележки към таблицата 3
Екран за бележки към таблицата 4
Екран за бележки към таблицата 5

Работете и редактирайте документите с други хора

От друга страна, за да се уверите, че можете ефективно да работите върху записаните данни, потребителите на Android в Notes Notes също могат да използват функциите в приложението и документите да са достъпни онлайн. Чувствайте се свободни да настроите файла и да добавите други хора, които също използват приложението във вашите онлайн файлове. Тук всички можете да се опитате да редактирате приложенията си и да осигурите сътрудничество в реално време между множество редактори.

Чувствайте се свободни да добавяте които и да е сътрудници, които искате да имате в приложението, за да им позволите да правят промени във вашата електронна таблица едновременно. Позволете им да правят промени в собствените си избрани данни или целия сегмент от документите, както желаете. Това би трябвало да направи вълнуващото мобилно приложение на Table Notes много по -забавно и интересно.

Насладете се на вълнуващото приложение, докато сте офлайн

И ако се интересувате от редактиране на вашите бележки и данни за електронни таблици офлайн, приложението предлага и своите прости и удобни функции за редактиране офлайн. Тук можете лесно да правите промени във вашите офлайн файлове с таблични бележки навсякъде и по всяко време. Или алтернативно, можете също да експортирате файловете във формат XLS и да правите допълнителни промени в тях с помощта на други приложения. И най -важното е, че приложението автоматично ще синхронизира вашите данни, когато сте подкрепени онлайн. По този начин, предотвратявайки загубата на някои от вашите данни в приложението.

Експортирайте вашите бележки и отчети в общи файлови формати

За тези от вас, които се интересуват, вече можете да се възползвате от вълнуващото мобилно приложение на Table Notes и да създавате документи за електронни таблици по всяко време. Чувствайте се свободни да експортирате всяка от вашите бележки и отчети в много често срещани файлови формати PDF, Word и XLS. Това ще ви позволи да правите прости редакции на файла и допълнително да подобрите опита си в приложението.

Насладете се на приложението с интуитивни графики и анализ

За да се уверят, че вашите данни и бележки в приложението се показват правилно по възможно най-интуитивните начини, потребителите на Android в Notes Notes също могат да преглеждат събраните си данни в графики и анализ. Всичко това би трябвало да ви позволи ефективно да сортирате и филтрирате данните. Чувствайте се свободни да използвате по -нататък наличните бележки, докато напредвате.

Стилизирайте бележките си с различни опции

За тези от вас, които се интересуват, сега можете допълнително да подобрите бележките си с различни персонализации, които биха направили данните ви по -интуитивни и интересни за разглеждане. Тук можете да зададете цветовете на текста, като използвате множество опции. Направете промени в шрифтовете и допълнително редактирайте текстовете с различни настройки на получер, курсив и подчертани текстове във всяка клетка и колони.

Коригирайте стила на текста, формулата и дори добавете изображения към бележките на таблицата си, за да подобрите допълнително преживяванията си в приложението. Също така, за стандартните бележки можете да изберете да добавите определени заглавни и долни колонтитули, което би ги направило много по -достъпни.

Насладете се на вълнуващото мобилно приложение на много езици

За тези от вас, които се интересуват, сега можете да се насладите на вълнуващото мобилно приложение на Table Notes с много езици за избор. Тук приложението предлага повече от 13 различни локализации с арабски, немски, френски, индонезийски, испански, руски и много други. Тук потребителите на Android могат да се окажат напълно ангажирани с вълнуващите функции за локализация, което ще им позволи да се насладят максимално на мобилното си приложение.

Вземете наличните формуляри, за да въведете данните си

И за да сте сигурни, че можете лесно да въвеждате данните си в електронните таблици, Table Notes предлага и много от предварително разработените си формуляри, които могат да се използват за лесно добавяне на множество данни. Тук можете да избирате между множество форми с разнообразни настройки, всяка от които може да се използва за ефективно вмъкване на някоя от избраните от вас данни.

Всички задачи са добре информирани

И в същото време, ако имате проблеми със запомнянето на всичките си запазени документи и бележки, Table Notes предлага и своите интуитивни напомняния, които можете да използвате, за да се придържате към избраните задачи. Тук можете да бъдете добре информирани за всички важни бележки в приложението, които също изискват вашите редакции.

Мощно мобилно приложение с разнообразни приложения

С много мощни функции и функции, потребителите на Android в Table Notes със сигурност ще намерят любимото си мобилно приложение, предлагащо много от своите интересни приложения. Тук можете да го накарате да работи в множество сценарии и да функционира на много различни работни места.

Започнете, като вземете отчети за застрахователните геодезисти, като използвате предоставените снимки и експортиране на PDF. Бъдете добър продавач, като вземете всички категории продукти, технически аспекти и тяхната ценова листа в собствената си електронна таблица. Пазете базите данни и докладите на пациентите си като лекар. Или следете списъците си с продукти като търговец.

С много налични функции и мощна настройка на електронни таблици, потребителите на Android в Table Notes трябва да се окажат напълно доволни от приложението.

Насладете се на отключеното мобилно приложение на нашия уебсайт

За тези от вас, които се интересуват от вълнуващото мобилно приложение на Table Notes, вече можете да се насладите на безплатната и отключена версия на приложението на нашия уебсайт. С безплатните и неограничени функции in0app можете да се насладите максимално на записването на бележки. И всичко, което е необходимо, е да изтеглите и инсталирате APK на Table Notes Mod на нашия уебсайт, да следвате предоставените инструкции и ще бъдете добре.

Окончателни присъди

За тези от вас, които се нуждаят от способно мобилно приложение за водене на бележки, няма да намерите по -добър вариант от Notes Notes. Тук можете да се възползвате от неговите функции, за да си правите удобно бележки както в параграфи, така и в електронни таблици. И най -важното, полезните функции и многото налични опции за вмъкване на данни ще гарантират, че можете да приложите всякакви данни на масата си.

Additional Information
Genres
Tools
Version
128
Developer
Solution Developers
Requires
4.1
Size
17.65 MB
MOD Features
Unlocked
Updated
2020/07/23
Автор
Миленски
Downloads
0
Преглеждания
18
First release
Last update
Rating
0.00 звезда/и 0 рейтинги

Latest updates

  1. Същата версия

    Просто временна поправка до като се обнови кеша на форума.
Top Отдолу